Ga je mee naar New Heroes – Landstede basketball?

Hallo Allemaal,

Op 25 april as ‘s-avondsocial-profielfoto-nh-facebooks om 8 uur speelt New Heroes Den Bosch haar laatste thuiswedstrijd tegen de topploeg Landstede Basketball uit Zwolle. Het bestuur van Slamdunk heeft besloten voor haar leden tot twee gratis kaarten beschikbaar te stellen voor deze wedstrijd, één kaart voor het lid en één voor een introducee naar keuze.

Als je mee gaat dient je zelf voor vervoer naar Den Bosch en weer terug naar huis te verzorgen. Om in bezit te komen van een of twee kaarten meld je je eenvoudig aan door voor 20 april a.s. de mail te beantwoorden die je in je mailbox hebt ontvangen. Heb je geen mail ontvangen, check je spam folder of neem contact op het Harry.  Leden die in de zaal hun naam al hebben genoteerd vragen we alsnog via die mail nog reageren.

We hopen op een grote opkomst.

Het bestuur

Han, Jeroen en Harry

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s