Familie en vriendentoernooi

Hallo Allemaal,

De wedstrijden zijn gestreden, nog een paar trainingen en dan begint de vakantie al weer. Traditiegetrouw sluiten we het seizoen af met een familie en vriendentoernooi. Dit evenement staat gepland voor 13 juni aanstaande aanvang 18.30. Na het spelen van een aantal wedstrijden zullen de teams hun verkozen MVP bekendmaken en worden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet. 

Voor het toernooi mag je zoveel familie en vrienden mee brengen als je wilt. Je speelt samen met je introducees in een team. Om een idee te hebben van het aantal deelnemers vragen we je te melden met hoeveel je aanwezig denkt te zijn. Mochten er op het laatste moment mensen bij komen is dat natuurlijk geen probleem. Als meerdere mensen besluiten toch niet deel te nemen horen we dat graag. Stuur even een mailtje (beantwoorden van deze mail mag natuurlijk ook) of je wel of niet aanwezig bent op het toernooi en hoeveel introducees je meebrengt.

Verdere informatie over het toernooi volgt binnenkort. 

e467289665e5f3836f50c260c13bec2b

 

Met vriendelijke en sportieve groet,

Harry van de Grint

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s