U14 wedstrijd tegen Grave

puffenSLAMDUNK “97 moest zondag met het prachtige weer, een uitwedstrijd basketballen in Grave. We zagen de tegenstander en schrokken een beetje van de lengte, jemig wat waren ze lang!

In de eerste paar minuten scoorden Rafael de openings-score, dat zag er goed uit! Maar Grave was enorm sterk en liepen over ons heen. Maar de spelers van Slamdunk gaven niet op en we probeerden van alles om het score van Grave te stoppen. In de rust keken we tegen een achterstand aan van 40-15. We bleven positief en liepen zelfs in het 3de kwart een heel eind in, Grave had hier geen antwoord op.

Er werd zeer goed verdedigd door spelers van Slamdunk, Bram, Tim, Elina, Mees, Nigel en Bjorre en er kwamen goede aanvallen en scores van Jelle, Robbe en Rafael. Helaas werd voor Mees het harde werken niet fijn beloont, hij viel uit met een blessure aan zijn enkel. In de laatste seconden gooide Jelle er nog een prachtige 3 punter in en zo werd de eindstand 55-46. Super gespeeld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s