Winst in laatste 40 seconde

777cbbb1ed2f26301f802a42f7536abdZondag om 10.00 uur vertrokken we naar Den Dungen, dit zou wel eens een mooie pot kunnen worden, de nummer 5 tegen de nummer 6! We gingen vol goede moed aan de gang. Pas na 2 minuten kwamen de scores op gang zowel bij Den Dungk als bij Slamdunk. Eerste kwart 14-10 Den Dungk. Slamdunk moest echt goed verdedigen en hard werken, dat werd gelukkig goed opgepakt! Na goede aanvallen en scores van onder meer Elina, Rafael, Robbe en Jelle was de ruststand 24-21. In de rust hebben we even lekker ingespeeld op het andere bord en hadden we de motivatie om te gaan winnen! Dit moest ons gaan lukken. Den Dungen werd wat slordiger met scoren en wij hadden regelmatig de rebound, maar maakten onze aanvallen niet goed af. Derde kwart liep Den Dungen uit naar 37-33. Na een peptalk van coaches voor het vierde kwart gingen we weer van start, door heel goed verdedigend werk van Tim, Elsa, Bram, Jasper  en Nigel konden we de scores van Den Dungk tegen houden en zelf aan het scoren gaan! Met de laatste 40 seconden op de klok en de bal voor Den Dungk wist Slamdunk het hoofd koel te houden en de overwinning binnen te slepen. Eindstand 47-48 Slamdunk!

 Lijkt binnensport je leuk en hou je van rennen, kom dan op woensdag naar sporthal het Vijfeiken in Heesch om mee te trainen. Ben je tussen de 6 jaar en 13 jaar dan kun je komen trainen van 17.45 tot 19.15 uur. Vanaf 14 jaar ben je welkom vanaf 19.15 uur tot 20.30 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s