Dat gaat naar Den Bosch toe

Beste Leden en Vrijwilligers van Slamdunk,

social-profielfoto-nh-facebook
New Heroes

 We hebben 50 vrijkaarten weten te bemachtigen voor de wedstrijd New Heroes Den Bosch tegen Forward Lease Rotterdam op 14 april aanstaande, aanvang 20.00 uur in De Maaspoort Sports and Events, Marathonloop 1 in ‘s-Hertogenbosch. Gezien het drukke schema van alle ploegen begint bij alle teams de vermoeidheid op te spelen en is geen een wedstrijd zeker. Dit kon wel eens een hele spannende pot worden.

 Wat moet je doen om mee te gaan?

 Stuur uiterlijk woensdag 11 april as een mailtje naar harryvandegrint@hotmail.com. Reply/antwoord op deze mail is het meest eenvoudig. Laat weten met hoeveel personen je mee wilt gaan en geef de namen door. De toekenning van kaarten gaat op volgorde binnenkomst. Leden en ouders hebben voorrang, daarna broertjes of zusjes en tot slot vriendjes en/of vriendinnetjes.

 Vervoer van en naar Den Bosch is niet inbegrepen, hier moet je zelf voor zorgen, evenals consumpties etc voor, tijdens en na de wedstrijd.

 Volgende week donderdag ontvangen degene die zich hebben aangemeld meer informatie. Heb je nu al vragen, stel ze dan per mail via harryvandegrint@hotmail.com of per sms/app via 06-10973287. Vermeldt altijd duidelijk je naam en contactgegevens.

 In het kader van privacy wetgeving ontvangt u deze email als BCC ontvanger. Alle leden en Vrijwilligers zijn aangeschreven.

 Met vriendelijke groet,

 Namens het bestuur

 Harry van de Grint

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s